вівторок, 10 березня 2020 р.

Шановні бібліотекарі ЗП(ПТ)О Сумської області!
Нагадую, що 11 березня 2020 року о 14.00 відбудеться онлайн-засідання творчої майстерні бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. У рамках школи для бібліотекарів будуть розглянуті питання щодо зонування бібліотечного простору (досвідом ділиться Людмила Шкарапута, бібліотекар Свеського професійного аграрного ліцею), використання інформаційно-комунікативних технологій бібліотекарями (презентацію власного блогу та блогу бібліотеки Шосткинського вищого професійного училища представляє бібліотекар Тетяна Жадан).
Також для самостійного опрацювання підготовлено матеріал про ведення інвентарної та сумарної книг (Світлана Садовнича, бібліотекар Сумського міжрегіонального ВПУ), і сценарій заходу "Віртуальна подорож бібліотеками світу" (Антоніна Шкляр, бібліотекар ДПТНЗ "Конотопське професійно-технічне училище"). Матеріали буде розміщено на сайті НМЦ ПТО у розділі "Виховна робота", секція бібліотекарів.
З повагою методист Ольга Лісун.

5 коментарів:

  1. Сподіваюсь на очікуваний результат засідання: бажання змінити простір бібліотеки та розвиватись у проблемі комунікацій з користувачами бібліотеки

    ВідповістиВидалити
  2. Надзвичайно цікаве онлайн-засідання. Спонукало до самоосвіти і розвитку лаунж-зон в бібліотеці ліцею.Дякую!!!

    ВідповістиВидалити